Ånga

  Säker och effektiv för dina golv
  Rengör och desinficerar hårda golv utan användning av starka kemikalier. Inga hinkar och vattenspill, tillägg bara vatten till ångrenaren och du är redo. Din familj förtjänar ett rent hem.

  Sopmaskiner

  BISSELLs arv
  Ända sedan Anna och Melville Bissell patenterade sopmaskinen 1876, har den varit standarden för enkel rengöring. Oavsett om det gäller en laddningsbar eller manuell version, fungerar Bissell-sopmaskinerna effektivt på olika underlag, vilket gör dem idealiska för dagligt bruk. Glöm borsten samt sopskyffeln och gör ditt hem lättare att städa.

  Sladddlös dammsugare

  Bekvämt utan sladd
  Glöm alla obehagliga rutiner i samband med dammsugning. Effektiv städning är nu lätt med en behändig sladdlös dammsugare. Sladdlösa dammsugare gör den dagliga städrutinen mycket enklare genom att erbjuda effektiv sugkraft i en kompakt och lätt design.

  Djuprenare

  För en mjuk och ren mata
  Den mjuka känslan av ren matta under tårna kan vara svår att upprätthålla i vardagligt liv med barn och husdjur. Då räcker inte endast dammsugning. Mattrenare plockar upp vad dammsugare lämnar kvar, och ser till att smuts och fläckar är borta för gott.

  Spot Cleaners