MultiClean Spot & Stain

Handhållen kraft

Säker och effektiv handhållen ångrengöring

1  /  9

MultiClean Spot & Stain

Lyfter bort smuts och fläckar i bilen och huset

Hantera enkelt oväntad nedsmutsning i bilen och huset med bekvämligheten av BISSELL MultiClean Spot & Stain. Den tar bort smuts och fläckar helt enkelt med vatten, 2 specialformulerade BISSELL-formler och 4 speciella rengöringsverktyg med kraftfull sugkraft. Den har en extra lång och flexibel slang (2,20 meter) för en utökad rengöring för olika delar av ditt hus och din bil. Rengöringsmaskinen innehåller två avtagbara vattentankar för enkel påfyllning och tömning för att underlätta rengöringsprocessen. Tack vare den lätta och bärbara Spot & Stain är möjligheten att snabbt ta bort fläckar första gången äntligen här.

Lyfter bort smuts och fläckar i bilen och huset

BISSELL MultiClean Spot & Stain tar bort smuts och fläckar i och runt huset - använd det på bilinteriörer, mattor och mjuka ytor som soffor, madrasser och mer.

Avlägsnar smuts och fläckar med vatten, de 2 specialiserade BISSELL-formlerna och en hel uppsättning med 4 handhållna rengöringsverktyg med kraftig sugkraft.

Den har en extra lång slang (2,20 meter) för en utökad rengöring för olika delar av ditt hus och din bil. Tack vare sin 5 meter långa sladd kan du rengöra din bil eller varje yta utan att dra ur kontakten och koppla in enheten igen.

Den inkluderar 4 specialverktyg för att utföra alla detaljerade rengöringsuppgifter på kanter, i hörn och alla andra svårtillgängliga områden.

Avtagbara vattentankar för enkel påfyllning och tömning. Tvåtankssystemet gör det möjligt att rengöra med rent vatten medan smuts lagras i en annan tank.

Visa mer

Var man kan köpa

Allmänna specifikationer:

Rengöringsytor Klädslar, Bilinteriörer
Color Svart och röd
Wattal/Effekt 275 - 330 W

Tekniska specifikationer

Rent vatten tankkapacitet (L) 1.1 L
Sladdlängd 5.0 m
Smutsvatten tankkapacitet (L) 1.4 L
Slanglängd (m) XL - 2.20m
Uppvärmd rengöring Ja - HeatWave Technology
Medföljer i förpackningen Enhet, 4 verktyg, provflaskor, användarhandbok
Ljudnivå (dB) 74.04 dB(A)
PowerJet teknik Ja - Genom Handhållt Verktyg
Verktyg Litet Borstverktyg - 8 cm, Stort Borstverktyg - 15 cm, XL Glidande Skrevoverktyg, Djup Räckviddsverktyg, 3-i-1 Klädselverktyg, Kraftfull Turboborste, Fläckfångare
Vikt 3.86 kg
Löstagbar vattentank Ja
Om BISSELL

BISSELL är ett familjeägt företag som har varit ledande inom affärsområdet hushållsskötsel i över fem generationer. Vi har ett djupt engagemang att förstå livet och rengöringsbehoven hos våra konsumenter. Denna grundläggande tro leder oss till att utforska deras hemmiljöer och rengöringsvanor.

Läs mer